Gepubliceerd op 13 mei 2021

Werkzaamheden N369 Rottevalle

Werkzaamheden N369 Rottevalle

Van maandag 17 mei tot en met vrijdag 30 juli werkt provincie Fryslân aan de N369 bij Rottevalle. De kruispunten bij de Houtigehaechsterwei en de Heidbuorren maken we veiliger en overzichtelijker. Om de doorstroming van het verkeer vanaf de zijwegen naar de N369 te bevorderen leggen we een ovonde aan. Zoals u mogelijk heeft vernomen, hebben we afgelopen voorjaar kabels en leidingen verlegd, ter voorbereiding op de werkzaamheden.

Planning en hinder
Gedurende de werkzaamheden is de helft van de N369 bij Rottevalle afgesloten voor verkeer. Het verkeer van beide kanten moet daardoor afwisselend over één weghelft rijden. Dit kan beperkte hinder geven. Daarnaast zijn tijdens de uitvoering verschillende zijwegen voor beperkte tijd gestremd. Hieronder lees u meer informatie over de stremming van de zijwegen.

 

Stremming N369
Van 16 juli (09.00 uur) t/m 19 juli (05.00 uur) is de N369 ter hoogte van Rottevalle volledig afgesloten voor alle verkeer. Verkeer leiden we om via de N355, de N356 en de N31. Zie hiervoor bijgaand omleidingskaartje. Let op: dit geldt dus voor de provinciale weg (N369) medio juli.

Omgeving en communicatie

Wij begrijpen dat u enige hinder ondervindt van de werkzaamheden, dat is onvermijdelijk. Door u juist te informeren over de werkzaamheden, hopen wij op uw begrip.

Openbaar vervoer
De werkzaamheden zorgen ervoor dat de buslijn tijdens de stremming een alternatieve route rijdt. Reizigers kunnen opstappen bij alternatieve haltes. Meer informatie wordt in de bussen, bij de haltes en op de website van Arriva bekend gemaakt.

Meer informatie?
Met bovenstaande aankondiging hopen we u voldoende te hebben geïnformeerd. Heeft u nog vragen, bel of mail mij gerust.

Wilt u meer weten over de werkzaamheden, stremmingen en omleidingsroutes? Op www.fryslan.frl/N369 kunt u alle informatie over de werkzaamheden vinden.
Voor vragen kunt u ook mailen naar provincie@fryslan.frl of bellen met 058-292 5925 van maandag t/m vrijdag tijdens kantooruren