Voorbeeld dorpsvlag

Vlag Drogeham

Inmiddels heeft er een inventarisatie plaatsgevonden over de interesse voor een dorpsvlag die uitgehangen kan worden tijdens de feestweek of feestelijkheden. Circa 100 inwoners hebben inmiddels gereageerd op een eerdere oproep en aangegeven belangstelling te hebben voor deze dorpsvlag (limited edition).

Aangezien we nog veel vragen kregen m.b.t. het formaat, prijs en hoe de vlag eruit komt te zien, hebben we diverse offertes opgevraagd en presenteren we hierbij het ontwerp. Nu dit bekend is, denken we dat er meer vraag is naar deze prachtige limited edition dorpsvlag. Daarom bieden wij nogmaals de mogelijkheid om deze nieuwe dorpsvlag alsnog te bestellen.

De prijs voor deze dorpsvlag zal rond de € 15,00 bedragen. De afmeting van deze vlag is dan 150×100 cm. Degenen die een groter formaat hebben besteld of willen bestellen kunnen dit aangeven en zal dan persoonlijk worden benaderd i.v.m. de prijs.

Voor wie nog geen limited edition dorpsvlag heeft besteld: lever snel het opgave blaadje in bij Jellie Hamstra aan de Ikkersreed 2B of geef het door via e-mailadres: gondelvaartopwielen@gmail.com Graag onder vermelding van een telefoonnummer en mailadres voor 1 juni 2019.