Viswedstrijd voor jong en oud

Op zaterdag 17 april gaan we weer gezellig met z’n allen vissen!!

‘s Middags vanaf 15.30 uur kunnen fanatieke vissers, maar ook supporters, zich verzamelen bij de vissteigers bij het Prinses Margrietkanaal voor een echte viswedstrijd. Iedereen die mee wil doen, moet zelf vismateriaal, aas en een krukje of een stoel meenemen.

Meeste totaalgewicht
Het gaat deze middag om het totaalgewicht van alle vissen die je tussen 16.00 en 19.00 uur vangt. Voor de drie vissers met de hoogste totaalgewichten ligt er een mooie prijs klaar. Voor deelnemers die geen vispas hebben, zorgt MEYD voor een pas die één dag geldig is.

Aanmeldingen moeten uiterlijk 14 april binnen zijn i.v.m. het regelen van de vispassen. De kosten voor deelname zijn € 2,00 per persoon. Die mag je contant meenemen, maar je kunt ook ter plekke pinnen bij het mobiele pinapparaat van MEYD.

*Mochten de weersvoorspellingen voor 17 april erg slecht zijn, dan verplaatsen we de wedstrijd naar 24 april. Deelnemers worden hierover gebeld, dus vergeet niet je telefoonnummer in te vullen bij de aanmelding.

Aanmelden

Opgeven kan via het invulstrookje in de eerstvolgende Brinkpraat of via meyd@drogeham.com. Geef per mail: je naam, leeftijd, telefoonnummer en wel/geen vispas door.