Terug

Mienskip en Bedriuw yn Ferbining 9 december

Op zaterdag 9 december is het zover dan vindt de derde dag plaats waarin we activiteiten organiseren die mogelijk worden gemaakt door de Provinsje Fryslân vanwege de regeling 'Mienskip en Bedriuw yn Ferbining 2023/2024'. Door het organiseren van deze activiteiten houden wij ons dorp niet alleen levendig en vitaal maar versterken wij ook de sociale basis door onder andere elkaar, jong&oud, te ontmoeten. Deelname aan de activiteiten is gratis.

De geplande activiteiten zijn: Open Dag in de Doarpskeamer met koffie/thee, lunch in de Doarpskeamer*, Workshop kerststuk*, Workshop kaars maken*rondleiding bij Daeldersplak* en spaarvarken glazuren* Voor de kinderen komt hier nog bij sinaasappel versieren. De informatie komt ook op Social Schools.

Belangstelling voor één van de activiteiten? Voor de activiteiten met een * is opgave verplicht. Voor alle activiteiten zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kaarten zijn (gratis) af te halen vanaf maandag 6 november in de Doarpskeamer. OP=OP! U kunt terecht in de Doarpskeamer op maandag vanaf 13.30 uur, dinsdag vanaf 9.30 uur, woensdag vanaf 13.00 uur en donderdag vanaf 13.30 uur.

De bedrijven die deze dag mede mogelijk maken zijn: Bakkerij van der Bijl, Agrarisch Centrum de Leyen, Hartholt, Creatief atelier Moaisa Talant, Daeldersplak.

We hopen op een grote opkomst!