Gepubliceerd op 19 juni 2020

Oranje Fonds schenkt Stichting Jongerenwerk Drogeham 6.000 euro

Binnen Drogeham zijn we druk met het realiseren van een nieuw dorpshuis “de Doarpskeamer”. Het jeugdhonk waar voorheen Stichting Jongerenwerk Drogeham activiteiten organiseerde voor de jongeren binnen Drogeham, wordt omgetoverd tot een huiskamer voor jong en oud. Met als doel de leefbaarheid van het dorp te bevorderen/stimuleren.

Omdat er voor de realisatie van het dorpshuis nog heel wat moet gebeuren, zoals verven en de bar opknappen om het ‘huiskamer’ gevoel te krijgen, hebben we bij het Oranje Fonds aangeklopt. Het Oranje Fonds sluit goed aan bij ons doel:

Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit inspiratie, advies, kennis en geld. Het Fonds kan dit doen dankzij o.a. de Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven, Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Bedankt Oranje Fonds voor dit mooie bedrag!

Kijk voor meer informatie over het Oranje Fonds op www.oranjefonds.nl