Gepubliceerd op 1 november 2018

November Winds

November Winds

De vakantie is voorbij en de zomer loopt op z’n einde. Ook bij Fanfare De Bazuin, Augustinusga hebben we de draad weer opgepakt en zijn we volop aan het repeteren voor ons November Winds-concert. Dit jaarlijkse concert vindt plaats op zaterdag 24 november a.s. Als locatie is gekozen voor de Jacob Tsjerke in Drogeham. We waren hier al eens eerder te gast en dat is goed bevallen. De kerk heeft een prettige akoestiek en fijne sfeer wat natuurlijk belangrijk is om als concertzaal te dienen.

Dirigent Gerk Huisma heeft een aantrekkelijk programma samengesteld met mooie muziek en de verrassende acts doen de rest! Net als voorgaande jaren heeft De Bazuin samenwerking gezocht met een gastsolist. Dit jaar kunnen we zelfs spreken van gastsolisten want een vocalist aangevuld met een combo zullen samen met De Bazuin het podium betreden. De gelegenheidsband bestaande uit Jan Grau (zang), Freerk Runia (gitaar), Sido Post (bassgitaar), Wilco Bouma (toetsen) en Pieter Runia (drums) vormen een belangrijk onderdeel van November Winds.

Thema van de avond is ‘De Bazuin meets Queen’ en dat beloofd veel goeds want wie kent niet de immens populaire popgroep Queen met leadzanger Freddy Mercury? Deze band heeft ontzettend veel mega hits afgeleverd en wereldwijd menig zaal plat gespeeld. Benieuwd of wij samen met de band de concertzaal in Drogeham ook plat krijgen? Noteer dan 24 november alvast in uw agenda en reserveer een toegangskaart bij Tiny Huizenga, tel. 06-1976 5370. Een kaartje kost 10,—euro incl. koffie/thee in de pauze. Na afloop van het concert is er gelegenheid om na te praten met een hapje en drankje. We kijken uit naar ieders komst! Meer informatie over De Bazuin vindt u hier of op onze Facebook-pagina.